Een “must” voor hen die soms niet in optimisme geloven … (11): Hetzelfde als 10, maar dan anders …

De regels worden steeds vager:

Ik móet dit wel met eenieder delen. Ik mag van een aantal ex-vrouwen en -vriendinnen niet afgeven op hedendaagse popmuziek, maar beter dan zoiets wordt het niet.

Ryan Adams is hier te gast bij David Letterman. Letterman was natuurlijk tientallen jaren lang de geweldigste talk-show host en bevriend met fantastische muzikanten. Als er tijd overblijft kun je altijd eens kijken naar zijn beëdiging van Pearl Jam in de Rock ’n Roll of Fame.

Gepubliceerd door hnsgls

Het is me intussen, omdat het me inviel, duidelijk geworden dat ik vignetten schrijf. Geen korte verhalen. Een soort broche, dus, of een dasspeld of een oorbel die ik aan mijn leven vastprik. Dat er thematisch weinig touw aan vast te knopen valt neem ik op de (ver)koop toe. Terugkerende gegevens zijn de beeldende kunst, architectuur, de liefde, taal en mijn wens om zoveel mogelijk zaken in het leven met elkaar te verbinden. Daarnaast publiceer ik af en toe een e-mail die ik aan deze of gene schrijf of heb geschreven. Mijn profielfoto is dertig jaar oud en een deel van een portret van drie galeriehouders, Milco, Adriaan en mezelf, dat in 1990 gemaakt werd door Paul Blanca. Speels doel van Paul was, denk ik, om ons er zo ijdel mogelijk op te zetten en dat lukte goed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: