Een “must” voor hen die soms niet in optimisme geloven … (16): “Got to be there”.

Per associatie, een suggestie van B. volgend (Brother Louie door de groep met de prachtige naam Stories), kom ik terug bij een oude liefde: Toots and the Maytals (wat betekent Maytals eigenlijk?) en ik ben niet eens zo dol op reggea. Maar Toots was er volgens mij nog voor Bob Marley (but correct me if I’m wrong). En ik heb hem en band nog een keer in Paradiso gezien, wat super was.
Van intro, via tromroffel in het midden, tot aan het einde dans je, als je niet oppast, je huiskamer aan gort.

Bij mij hier thuis volgt op aangehecht nummer zijn/hun uitvoering van Country Road van John Denver. Nou, dan kan je bij niet veel fout meer doen …

Gepubliceerd door hnsgls

Het is me intussen, omdat het me inviel, duidelijk geworden dat ik vignetten schrijf. Geen korte verhalen. Een soort broche, dus, of een dasspeld of een oorbel die ik aan mijn leven vastprik. Dat er thematisch weinig touw aan vast te knopen valt neem ik op de (ver)koop toe. Terugkerende gegevens zijn de beeldende kunst, architectuur, de liefde, taal en mijn wens om zoveel mogelijk zaken in het leven met elkaar te verbinden. Daarnaast publiceer ik af en toe een e-mail die ik aan deze of gene schrijf of heb geschreven. Mijn profielfoto is dertig jaar oud en een deel van een portret van drie galeriehouders, Milco, Adriaan en mezelf, dat in 1990 gemaakt werd door Paul Blanca. Speels doel van Paul was, denk ik, om ons er zo ijdel mogelijk op te zetten en dat lukte goed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: